Kerstpakkettenactie wederom geslaagd

Kerstpakkettenactie wederom geslaagd

Met dank aan de leerlingen van de Driesprong en Trevianum.

Dit particulier project is in 2014 gestart op basisschool de Driesprong in Geleen met als doel om kinderen die onder toezicht van Bureau Jeugdzorg staan, een kerstpakket te bezorgen. De Kerstpakkettenactie groeit nog elk jaar!

Door de plotselinge lockdown medio december, heeft de Driesprong de Kerstpakkettenactie buiten laten doorgaan op het Schuttersplein. Het resultaat: 2 grote autos vol met lekker spullen!

Trevianum heeft zich in 2016 aangesloten bij de Kerstpakkettenactie. Op deze school konden de kinderen hun gave in de hal van de school deponeren. Deze donaties werden verfraaid met kerststalletjes die tijdens de handenarbeid op school waren gemaakt.

Naast deze scholen hebben vele particulieren, zelf complete kerstpakketten, gedoneerd. Met 200 tot aan de rand gevulde boodschappentassen en € 900 aan donaties als eindresultaat. De pakketten zijn vóór de kerst bezorgd bij de kinderen van Bureau Jeugdzorg, de Engelen van Sittard, geselecteerde leerlingen van Dacapo college in Sittard, crisisopvang Moveoo in Sittard en de gehandicapten van Daelzicht in Geleen.

Dacapo college is ingenomen met deze Kerstpakkettenactie, en gaat in 2021 mee doen.

Naast de diverse andere vrijwilligers heeft Kiwanis-Geleen logistieke ondersteuning alsmede een substantiële financiële donatie geleverd.

Deel deze post